WORKSHOPS

Bij De Plukkerij organiseren we ook workshops. U maakt in groepsverband een werkstuk met natuurlijke materialen. Dat kan binnen in ” Het Koffiehuisje” bij De Plukkerij of evt. ook buiten bij mooi weer. In verband met de werkruimte en de optimale begeleiding werken wij met groepen van maximaal 10 personen per workshop. De minimale groepsgrootte is 5 personen.

Tijdens het plukseizoen (juli-oktober) plukt u zelf de bloemen in de tuin die gebruikt worden voor het werkstuk. Wij zorgen voor alle aanvullende materialen. Buiten het plukseizoen worden de bloemen door ons ingekocht. Dus het hele jaar door kunt u bij De Plukkerij terecht om zelf creatief te zijn met groenmaterialen! Denk bv. aan een leuke krans met Pasen of een mooi tafelstuk bij het kerstdiner. Of zomaar iets leuks om samen te doen met vriendinnen.

Als u al met een groepje van minimaal 5 personen bent, kunt u een afspraak maken om bij De Plukkerij een workshop te komen doen. De datum en het werkstuk stemmen we dan samen af naar uw eigen wensen.

Workshops kunnen in de avond, middag of ochtend ingepland worden en duren ca. 2 uur. De kosten bedragen gemiddeld 35 euro per persoon voor een geheel verzorgde workshop. Alle materialen zijn dan inbegrepen (ook schaal/mand/vaas), net als koffie/thee met zelfgemaakt gebak en nog een lekker drankje/hapje.

Individueel inschrijven op door ons geplande workshops zoals bv. met kerst kan ook.

Om in te schrijven voor een workshop kunt u bellen of mailen naar Ilse:
tel. 06-30827761 of e-mail ilse.rood@xs4all.nl

Neem voor meer informatie ook gerust contact op.

Een indruk van een aantal werkstukken die we gemaakt hebben in verschillende workshops:

Kinder workshops

Ook kinderen mogen bij De Plukkerij een werkstukje uit de tuin komen maken. Het leukste is dat natuurlijk in het plukseizoen, als ze zelf de bloemen mogen knippen (juli-oktober). Misschien een idee als onderdeel van een kinderfeestje?

Het kan op woensdag of zaterdag middag met 5 tot 10 kinderen en het duurt dan ca. 1,5 uur.

De kosten zijn ca.  € 10 per kind. Alle materialen (bloemen, steekschuim, mandje /potje) en ranja zitten erbij.

Bel met Ilse (tel.06-30827761) of mail (ilse.rood@xs4all.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

Hier volgen een paar foto’s om te laten zien wat voor moois kinderen zelf maken!